Speelschema WK Darts: Huybrechts en Price maandagavond in actie

De eerste ronde van het WK Darts zit er nu definitief op. Van maandag tot en met woensdagavond worden er enkel nog duels uit de tweede ronde gespeeld.

Maandagavond is het de beurt aan onder meer titelfavoriet Gerwyn Price op het WK Darts. Ook Kim Huybrechts komt opnieuw in actie in Alexandra Palace.

Price treft in de tweede ronde zijn landgenoot Jamie Lewis, die een knappe comebackzege boekte op Luke Woodhouse in zijn eerste partij.

Huybrechts was in de eerste ronde één van de beste spelers die de beste indruk achterliet. The Hurricane werd weliswaar niet getest door tegenstander Di Zhuang, maar liet met een gemiddelde van 104 zien dat de vorm wel degelijk aanwezig is. De Belg kruist nu de degens met Ian White.

De avond wordt geopend met een confrontatie tussen Krzysztof Ratajski en Ryan Joyce. Aan het einde van de sessie zijn het de Duitsers Gabriel Clemens en Nico Kurz die tegenover elkaar staan voor een plek in de derde ronde.

Speelschema PDC WK Darts 2021

Maandag 21 december

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

19:15 Krzysztof Ratajski v Ryan Joyce (R2)

20:15 Ian White v Kim Huybrechts (R2)

21:15 Gerwyn Price v Jamie Lewis (R2)

22:15 Gabriel Clemens v Nico Kurz (R2)

Speelschema WK Darts: Huybrechts en Price maandagavond in actie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties