De Zwaan kijkt uit naar weerzien met vriendin na uitschakeling op WK: 'Heb haar al vijf weken niet gezien'

Voor Jeffrey de Zwaan is het dit jaar bij één wedstrijd gebleven op het WK. De Nederlander ging er ondanks een gemiddelde van bijna honderd met 3-0 uit tegen Ryan Searle.

De Zwaan gooide maar liefst negen keer een 180-score maar wist toch geen enkele set te winnen. "Dan ga je natuurlijk nadenken wat je fout doet. De conclusie is duidelijk, ik miste gewoon te veel dubbels en was ook niet constant genoeg. In sommige legs was ik totaal afwezig en hij liet me ook niet in de wedstrijd komen doordat hij zo goed zijn dubbels gooide", aldus De Zwaan bij RTL 7.

"Ik ga nu zo snel mogelijk naar huis want ik heb al zo'n vijf weken mijn vriendin niet meer gezien", vervolgt De Zwaan. "Dat was ook bewust want ze werkt in de zorg en komt daar dus in contact met covid-patiënten, daardoor moet ze extra voorzichtig zijn. We waren dus gedwongen om in voorbereiding op het WK een tijdje apart van mekaar te leven. Ik kijk er dan ook enorm hard naar uit om haar terug te zien."

Lees meer over:
PDC Jeffrey de Zwaan WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties