Kersvers Tour Card-houder Slevin heeft één groot doel: "Wil eind dit jaar in Alexandra Palace aantreden"

Dylan Slevin veroverde onlangs op Q-School een Tour Card voor de komende twee jaar. De 20-jarige Ier mag zo binnenkort zijn debuut maken op de PDC Pro Tour.

De 20-jarige Ier eindigde als eerste in de UK Q-School ranglijst. "Het is nog niet helemaal doorgedrongen", zegt Slevin tegenover The Weekly Dartscast. "Ik heb de voorbije dagen bijzonder veel berichten gekregen, iedereen is heel tevreden voor mij."

Slevin bereikte de voorbije maanden al eens de halve finales in de Modus Super Series. "Door de pandemie waren er de voorbije jaren niet zo heel veel toernooien. Daarom was het bijzonder aangenaam dat ik in de Modus Super Series mocht aantreden, zo kon ik toch het nodige matchritme opdoen richting Q-School."

Ambitie

In zijn eerste jaar op de Pro Tour heeft Slevin één grote ambitie. "Ik wil eind dit jaar aantreden in Alexandra Palace op het PDC-WK. Daarna kijken we wel weer verder en uiteraard hoop ik om de komende jaren vaker op de grote toernooien te mogen spelen."

Lees meer over:
PDC PDC Tour Card Q-School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties