Klaasen pakt weektitel in MODUS Super Series en verdient cheque van 5000 pond

Jelle Klaasen heeft zich afgelopen weekend in Portsmouth tot weekwinnaar gekroond tijdens de derde speelweek van de MODUS Super Series.

De beste zes spelers van de eerste vijf speeldagen troffen elkaar zaterdag verdeeld over twee poules tijdens de finaledag van de speelweek.

Klaasen zat in een poule met Jack Main en Dom Taylor. Alle drie wisten ze één keer te winnen, maar het waren Klaasen en Main die op basis van legsaldo verder gingen naar de halve finales.

In de andere groep won Ryan Furness zijn poulewedstrijden tegen Andy Jenkins en Danny Lauby. Laatstgenoemde won wel de ontmoeting met Jenkins en maakte de line-up voor de laatste vier compleet.

Main zegevierde in de eerste halve finale met 4-3 tegen Lauby, terwijl Klaasen zich met 4-2 te sterk toonde voor Furness. In de finale overleefde Klaasen één matchdart tegen Main, alvorens hij in de beslissende leg zelf toesloeg.

Met de weektitel verdiende 'The Cobra' een cheque van 5000 pond. Bovendien plaatste Klaasen zich voor de lucratievere dertiende speelweek, waarin de twaalf weekwinnaars het tegen elkaar opnemen en strijden om de hoofdprijs van 20.000 pond.

MODUS Super Series - Week 3

Zaterdag 25 februari

Groep A

Jelle Klaasen 4-3 Jack Main

Jack Main 4-1 Dom Taylor

Dom Taylor 4-3 Jelle Klaasen

Groep B

Ryan Furness 4-2 Andy Jenkins

Andy Jenkins 0-4 Danny Lauby

Danny Lauby 2-4 Ryan Furness

Halve finale

Jack Main 4-3 Danny Lauby

Jelle Klaasen 4-2 Ryan Furness

Finale

Jelle Klaasen 4-3 Jack Main

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties