Kuivenhoven kan nog niet terug naar Nederland: 'Mijn kinderen snappen niet wat er aan de hand is'

Maik Kuivenhoven werd zondag uitgeschakeld op het WK Darts in Londen en had gehoopt maandag terug te keren naar zijn vrouw en twee kinderen in Nederland. Echter zijn de grenzen gesloten.

In het Verenigd Koninkrijk is een agressievere vorm van het coronavirus uitgebroken. Het land is op slot gegaan en mensen mogen niet meer het land in of uit. Voor de niet-Britse WK-gangers heeft dat tot gevolg dat zij voorlopig nog niet huiswaarts kunnen keren.

Kuivenhoven zit nu vast in zijn spelershotel in Londen. ''Het is niet erg om hier vast te zitten als je nog in het toernooi zit, want dan kun je je daar op focussen. Maar nu zit ik hier vast zonder iets om handen te hebben. In het hotel kunnen we gelukkig wel samen zijn, want iedereen is getest. We kunnen samen ontbijten en een kaartje leggen. Maar na een dag ben je dat ook wel weer zat'', zegt hij tegen AD Westland.

De Westlander hoopt op tijd terug thuis te zijn om de kerstdagen met zijn gezin door te brengen. Mijn kinderen snappen eigenlijk niet wat er aan de hand is. Voor hen is papa gewoon aan het darten in het buitenland. Ik denk dat deze situatie voor mij zuurder is dan voor hen. Maar goed, je kunt er allemaal niets aan veranderen. We wachten het gewoon maar af”, aldus Kuivenhoven.

Lees meer over:
PDC Maik Kuivenhoven WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties