Lewis wil nog eens uitpakken op UK Open: "Toernooi waar ik bijzonder goede herinneringen aan heb"

Adrian Lewis neemt dit seizoen voor de twintigste opeenvolgende keer deel aan de UK Open, een toernooi dat hij in 2014 wist te winnen.

Lewis is inmiddels afgezakt naar de 35e plaats op de wereldranglijst. De inmiddels 37-jarige Engelsman merkt dat het niveau op de Pro Tour enorm gestegen is. "Ik denk dat ik dit seizoen een gemiddelde van 97 heb en toch ik heb maar een paar overwinningen gepakt", zegt Lewis tegenover Daily Star.

"Ik geloof echter dat mijn geluk zal veranderen, dus ik ga hard blijven werken en proberen om de consistentie die ik tot nu toe heb laten zien in mijn prestaties dit jaar vast te houden."

Goede herinneringen

Lewis begint op de UK Open in de derde ronde en neemt het daarin op tegen Joe Murnan. "Ik kijk echt uit naar dit weekend. Ik hou van de UK Open. De open loting is spannend en het is een toernooi waar ik goede herinneringen aan heb. Ik zou dit graag nog eens winnen. Het is een van de moeilijkste titels om te winnen en het zou me zoveel vertrouwen geven. Ik zou in de wolken zijn!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties