Live stream Players Championship 1 & 2: Zo kan je maandag en dinsdag live naar darten kijken

Op 12 en 13 februari worden de eerste twee Players Championship-toernooien van het nieuwe seizoen gespeeld in Wigan. Deze twee PDC Pro Tour-toernooien worden door de PDC via een live stream uitgezonden.

Wereldtoppers als Luke Humphries, Luke Littler, Gerwyn Price, Peter Wright, Nathan Aspinall en James Wade hebben zich aangemeld voor Players Championship 1 en 2. Ook zijn spelers als Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert, Dimitri van den Bergh en Kim Huybrechts van de partij.

Alle wedstrijden van de vier streambanen worden live uitgezonden via PDCTV. Hiervoor dien je een account aan te maken en een abonnement te nemen. Er is een maandabonnement (£9.99) en jaarabonnement (£59.99) beschikbaar. Tevens is het mogelijk om een tweedaags abonnement af te sluiten voor £3.99.

Tevens zijn er live streams beschikbaar via diverse wedkantoren. Bij deze websites heb je doorgaans een saldo van minimaal vijf euro nodig om toegang te krijgen tot het streamaanbod.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties