Twee WDF-toernooien in Duitsland maken intrede op kalender voor 2025

De WDF heeft bekendgemaakt dat er in 2025 twee rankingtoernooien worden gehouden in Duitsland. Van 28 maart tot en met 31 maart 2025 staan de Ruhr Open en Bochum Open op het programma.

Jarenlang werd jaarlijks de BULL'S German Open gespeeld, een toernooi dat werd gewonnen door onder meer Ted Hankey, Martin Adams, Gary Anderson, Darryl Fitton en Danny Noppert.

Tot en met 2019 was de German Open een jaarlijks terugkerend toernooi, maar door de coronapandemie ging het daarna tweemaal niet door. In 2023 keerde het evenement kortstondig terug, maar telde het niet mee voor de WDF-ranking.

De Ruhr Open en Bochum Open gaan wel meetellen voor de WDF-ranking. De Ruhr Open heeft een zilveren status gekregen, terwijl de Bochum Open zelfs gewaardeerd is met een gouden status. Dat betekent dat de winnaars van het heren- en damestoernooi zich plaatsen voor het WDF-wereldkampioenschap in 2025.

Lees meer over:
WDF

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties