Lloyd kijkt enorm uit naar hervatting Premier League: 'Geweldig om fans weer te kunnen verwelkomen'

Colin Lloyd werkt inmiddels al jaren achter de schermen bij de grote dartstoernooien. Vaak als spotter, maar af en toe ook als commentator of analist.

De laatste maanden deed Lloyd dat echter in een lege zaal, doordat er vanwege de coronapandemie geen fans aanwezig mochten zijn. Maar daar komt vanaf maandag weer verandering in bij de hervatting van de Premier League Darts.

Tijdens de slotweek van de prestigieuze dartscompetitie mogen er per avond duizend fans aanwezig zijn. ''Iedereen wil ze terug hebben. Geweldig dat we de fans weer kunnen verwelkomen'', zo blikt Lloyd tegenover werkgever Sky Sports vooruit op de terugkeer van het publiek.

Voor Lloyd is het inmiddels ook een tijdje geleden sinds hij voor fans gespeeld heeft. De voormalig major-winnaar is immers nog wel actief op het demonstratiecircuit. Die evenementen konden door restricties helemaal niet doorgaan. ''We hadden last van het domino-effect. Niet zo erg als de grote jongens, want zij spelen normaal in een zaal met duizenden fans. Maar exhibities waren altijd leuk voor wat plezier en praatjes maken met de fans.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties