Lloyd sluit zich aan bij collega's: 'Waarom Sherrock niet uitnodigen voor Premier League?'

Fallon Sherrock maakte vorige week bijzonder veel indruk op de Grand Slam of Darts. Ex-nummer één van de wereld Colin Lloyd hoopt dat ze volgend jaar wordt uitgenodigd voor de Premier League.

Sherrock moest pas in de kwartfinales nipt het onderspit delven tegen Peter Wright. "Laten we eerlijk zijn, de meest besproken speler of speelster op dit moment is niet Gerwyn Price, niet Michael van Gerwen, maar wel Fallon Sherrock", aldus Lloyd bij The Darts Show podcast.

Wildcard voor Premier League

Lloyd hoopt dan ook dat Sherrock een wildcard voor de Premier League krijgt. "Er zullen altijd mensen zijn die vinden dat iemand die geen Tour Card heeft ook niet kan uitgenodigd worden voor de Premier League. Wat de mensen echter moeten begrijpen is dat de Premier League een show is. Het is een show die door het hele Verenigd Koninkrijk reist; het gaat naar Dublin, het gaat naar Berlijn en het gaat naar Rotterdam. Het is geen rankingtoernooi, waarom haar dan niet uitnodigen?"

Sherrock bewees ook dat ze over een langere wedstrijd gelijke tred kan houden met de topspelers. Wright won dan wel de wedstrijd, hij domineerde zeker niet. Fallon gooide zo goed en constant gedurende de hele wedstrijd, ze heeft bewezen dat ze kan concurreren in een kort format, maar even goed in een lang format.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties