Price stelt zichzelf nieuwe doelen: 'Wil graag drie, vier of vijf keer wereldkampioen worden'

Gerwyn Price won afgelopen weekend voor de derde keer in zijn carrière de Grand Slam of Darts, nadat hij in de finale met 16-8 te sterk was voor Peter Wright.

Het was voor The Iceman zijn zevende televisietitel, na zijn eerdere wereldtitel en eindzeges op de World Grand Prix, World Series of Darts Finals en de World Cup of Darts. Inmiddels heeft Price zichzelf nieuwe doelen gesteld.

''Ik zou graag drie, vier of vijf keer wereldkampioen worden. Ik wil graag een keer de Premier League winnen, net als de andere toernooien die ik nog niet gewonnen heb. Bijvoorbeeld de Players Championship Finals dit weekend, waar ik in 2019 de finale haalde'', zegt de Welshman in gesprek met Sky Sports.

''Dat soort dingen motiveren mij nu'', vervolgt Price. ''Proberen toernooien te winnen die ik nog niet op mijn naam heb staan, en de andere toernooien proberen vaker te winnen. Als dat lukt, dan kan ik wellicht iets eerder stoppen met darten. Als ik nu veel toernooien win, dan kan ik zelf bepalen wanneer ik met pensioen ga.''

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties