Lukeman maakte al indruk dit jaar: 'Maar ik snak naar die eerste toernooizege'

Martin Lukeman heeft dit jaar al indruk gemaakt. De nog relatief onbekende Engelsman haalde midden april de finale van de German Darts Grand Prix, die hij verloor van Luke Humphries.

Lukeman behaalde begin vorig jaar voor het eerst in zijn carrière een Tour Card. "Vorig jaar presteerde ik niet super. Dit jaar heb ik echter veel meer getraind en mijn honger naar succes is ook groter", zegt Lukeman tegenover Tungsten Tales.

In de tweede ronde van de European Darts Grand Prix versloeg Lukeman verrassend genoeg Michael van Gerwen. "Dat was een geweldige zege, ook al miste Michael toen veel dubbels. Die zege heeft me nog meer vertrouwen gegeven. Al blijft die finale op de German Darts Grand Prix wel het hoogtepunt uit mijn carrière."

Eerste toernooizege

De 37-jarige Engelsman kijkt ook al even vooruit. "Ik sta er heel goed voor om me te plaatsen voor de World Matchplay, het zou een droom zijn om in de iconische Winter Gardens in Blackpool te mogen spelen. Het belangrijkste doel is echter om mijn Tour Card aan het einde van dit jaar veilig te stellen. En daarnaast hoop ik om dit jaar nog mijn eerste PDC-toernooi te winnen."

Lees meer over:
PDC Martin Lukeman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties