Opmerkelijk verhaal: Humphries en Lukeman speelden onderling partijtje om bijnaam te bepalen

Luke Humphries won afgelopen weekend met de European Darts Grand Prix zijn tweede toernooi op rij op de European Tour. Cool Hand Luke is zijn bijnaam, maar bijna was het zo ver niet gekomen.

Humphries en Martin Lukeman hebben een bijzondere geschiedenis samen. "Dat was ongeveer vijf of zes jaar geleden. Ik denk dat het de kwartfinales waren op de Challenge Tour. Hij werd 'Cool Man Luke' genoemd en ik werd 'Cool Hand Luke' genoemd", zegt Humphries. "We realiseerden ons allebei dat we niet verder konden met dezelfde bijnaam. Dus bood hij aan om tegen mij te spelen voor de bijnaam, wat ik deed en ik denk dat ik hem versloeg met 5-0 of 5-1."

Het lot

"Als die wedstrijd er niet was geweest, had ik misschien niet de bijnaam 'Cool Hand Luke' gekregen", aldus Humphries. "Maar het was het lot dat ik die kreeg. De bijnaam is me nu bijgebleven en hij past bij mijn speelstijl."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties