Mardle en Webster halen herinneringen op aan overleden collega: 'Nigel was de ultieme professional'

Vorige week werd de dartswereld getroffen door het onverwachte overlijden van commentator Nigel Pearson. Mark Webster en Wayne Mardle, collega's van Pearson bij Sky Sports, haalden tijdens de elfde speeldag van de Premier League in Aberdeen herinneringen op.

"Nigel was een geweldige commentator", opent Mardle. "Eigenlijk de ultieme professional die telkens goed voorbereid was en met veel kennis ter zake sportwedstrijden van commentaar voorzag. Ik zal het missen dat we na een toernooi niet meer gezellig kunnen nakaarten, maar mijn gedachten gaan in de eerste plaats naar zijn familie."

Voelt niet juist

Ook Mark Webster was aangedaan door het plotse overlijden van zijn collega. "Nigel was echt een geweldige kerel, die steeds voor iedereen klaar stond. We gaan hem allemaal enorm hard missen. Het voel niet juist dat hij hier vanavond niet is en er nooit meer zal zijn."

Lees meer over:
PDC Mark Webster Wayne Mardle

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties