Mardle genoot van prachtige wedstrijden: "Dit was één van de beste WK-avonden ooit"

De toeschouwers in Alexandra Palace en de tv-kijkers thuis werden woensdagavond verwend met enkele prachtige WK-wedstrijden. Volgens Wayne Mardle, zelf voormalig profspeler, was het één van de beste avonden ooit op het WK.

"Het niveau lag waanzinnig hoog", opent Mardle tegenover Sky Sports. "Joe Cullen was de enige die écht makkelijk won. Ik had verwacht dat Damon Heta meer weerwerk zou bieden, maar Joe liet hem ook geen kans om in de wedstrijd te komen."

Mardle had ook genoten van de wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Mensur Suljovic. "Michael heeft er bijzonder hard voor moeten werken, Mensur heeft het hem absoluut niet cadeau gegeven. Die twee hebben het beste in elkaar naar boven gebracht. Het was lang geleden dat Mensur nog zo goed gespeeld heeft en Michael bewees waarom hij dé topfavoriet is voor de wereldtitel."

Smith ontsnapt

Als sluitstuk van de avond ontsnapte Michael Smith langs het kleinste gaatje tegen Martin Schindler. "Ik heb Schindler nooit eerder zo goed weten spelen op het WK. Hij zette Smith de hele tijd onder druk, net als Van Gerwen heeft Smith er bijzonder hard voor moeten werken. Deze avond was echt promotie voor het darten", besluit Mardle.

Lees meer over:
PDC Wayne Mardle WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties