Mardle met grappige anekdote: "Mocht van Michael Smith geen bericht naar zijn vrouw sturen"

Michael Smith won afgelopen weekend de Grand Slam of Darts. Meteen de eerste majorzege uit zijn carrière en daar heeft Wayne Mardle nog wat over te vertellen.

Wayne Mardle, zelf voormalig profdarter en tegenwoordig actief als commentator bij Sky Sports, was onder de indruk van Smith. "Hij verdient deze titel zo enorm hard, dit zat er al jaren aan te komen, maar telkens liep het om één of andere reden mis. Ik kan aan niemand denken die deze titel meer verdient dan Michael."

Geen bericht

Mardle had ook nog een grappige anekdote. "Tijdens het EK eerder deze maand zei ik al tegen Michael dat hij het toernooi zou winnen, maar toen liep het alsnog mis in de finale tegen Ross Smith. Daarom mocht ik van hem dit weekend absoluut geen bericht sturen naar zijn vrouw, hoewel ik er opnieuw zo goed als zeker van was dat hij het toernooi ging winnen. Het was puur bijgeloof van hem dat ik het zo alsnog zou verknallen", lacht Mardle.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties