TOTO Dart Kings en PSV organiseren speciale dartwedstrijd met fans

Woensdag 7 december zet Eindhoven zich schrap voor wel een hele speciale dartwedstrijd. Michael van Gerwen, TOTO Dart King en PSV-fan, is volop in voorbereiding op het WK en daagt de PSV selectie uit voor een heuse dartclash: the Clash of Kings. Het Philips Stadion wordt het toneel voor deze wedstrijd en als fan kan je meespelen!

Slijp je pijlen

In the Clash of Kings krijgen fans de unieke kans om hun dartskills te testen tegen drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen en PSV-spelers Guus Til, Joël Drommel, Anwar El Ghazi en nog drie andere spelers. De deelnemers hebben de keuze uit twee teams: Team PSV of Team TOTO Dart Kings. In een uniek potje darten zij voor eeuwige roem en de titel ‘Clash of Kings 2022’.

De actie werd afgetrapt met een ludieke video waarin Michael van Gerwen de boel op scherp zet bij PSV spelersbegeleider Mart van den Heuvel.

TOTO Dart Kings

TOTO Dart Kings werd in mei 2022 opgericht en vertegenwoordigt de beste darters van Nederland. Naast Van Gerwen dragen Raymond van Barneveld, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Vincent van der Voort de kleuren van het team.

Fans kunnen zich vanaf nu gratis aanmelden via psv.nl/clashofkings. Let op: deelname is uitsluitend voor spelers van 24 jaar en ouder.

Lees meer over:
PDC Michael van Gerwen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen