Mardle onder de indruk van Anderson: 'Weinig spelers kunnen het er zo makkelijk laten uitzien'

Gary Anderson won donderdagavond de zesde speeldag van de Premier League. Wayne Mardle, ex-speler en tegenwoordig analist bij Sky Sports, was onder de indruk.

Anderson was slecht begonnen aan de Premier League, alleen op de openingsspeeldag wist hij één wedstrijdje te winnen. "Maar vanavond werd hij steeds beter gedurende de avond vorderde. In de finale zagen we de oude Gary terug, hij haalde een bijzonder hoog niveau en het zag er ook allemaal zo makkelijk uit", aldus Mardle.

"Er zijn maar een paar spelers die darts er zo makkelijk kunnen doen uitzien, dan denk ik aan Michael Smith en Adrian Lewis, maar Gary hoort daar zeker ook bij", zegt Mardle.

Vreemde competitie

Op zes speeldagen hebben we al vijf verschillende winnaars gekregen in de Premier League dit jaar. "Het is echt een bijzonder vreemde competitie dit jaar, er steekt eigenlijk niemand bovenuit. Spelers die de ene week heel goed presteren, laten het dan vaak de week erna afweten. Het maakt de afloop dit jaar echt onmogelijk te voorspellen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties