Mardle spreekt twijfels uit over Anderson: 'Hij is geen partij meer voor Van Gerwen'

Michael van Gerwen en Gary Anderson kunnen elkaar komende week eventueel in de kwartfinale van de World Matchplay treffen.

Zo spannend als de confrontaties tussen de twee dartsgiganten in het verleden waren, wordt het echter niet meer denkt darts-analist Wayne Mardle . Volgens de vijfvoudig WK-halvefinalist is het verschil tussen Van Gerwen en Anderson tegenwoordig te groot, zo zegt hij in zijn vooruitblik op de World Matchplay met Sky Sports.

''Als je kijkt naar de onderkant van het toernooischema, dan strijden Peter Wright en Gerwyn Price om een finaleplaats. Vervolgens kijk ik naar de bovenste helft. Ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar Anderson is geen partij meer voor Michael van Gerwen . Daar geloof ik niet meer in. Als hij mijn ongelijk bewijst, zou ik dat knap vinden'', zo stelt de Engelsman.

Anderson is niet de enige die een speldenprikje krijgt van Mardle. ''Jeffrey de Zwaan heeft niet doorgezet'', zo doelt hij op de halvefinaleplaats van de Nederlander in 2018. ''Ik weet niet wat er met hem aan de hand is, we weten allemaal dat hij het talent heeft. Misschien gaat het mis met trainen, heeft hij twijfels over zichzelf of een gebrek aan zelfvertrouwen. Hetzelfde geldt voor Dimitri van den Bergh. Het is verrassend dat hij pas dit jaar zijn debuut maakt op dit toernooi.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties