Menzies verbaast zichzelf met zege tegen Rock: "Niemand dacht dat ik kon winnen, inclusief mezelf"

Cameron Menzies heeft voor een verrassing gezorgd in de openingsronde van de Players Championship Finals. De 33-jarige Schot versloeg de man-in-vorm Josh Rock met 6-3 en mag het nu opnemen tegen Michael van Gerwen.

"Ik begon heel goed aan de wedstrijd, maar toch was het bij 3-3 nog steeds bijzonder spannend", opent Menzies. "Ik dacht toen eigenlijk dat ik mijn kans verkeken had. Maar Josh speelde niet zo goed als de afgelopen weken. Op voorhand gaf niemand me een kans tegen hem, ik dacht eigenlijk zelf ook niet dat ik kon winnen."

Alles of niets

Menzies boekte dit seizoen al enkele goede resultaten op de vloertoernooien. "Daarom is het leuk om het nu ook eens op een groot podium te tonen. Ik ben echter iemand van alles of niets en heb eigenlijk geen 'B-game' waarmee ik ook wedstrijden kan winnen als ik minder goed speel."

In de tweede ronde neemt Menzies het op tegen Michael van Gerwen. "Ik speel zonder enige druk tegen hem en ben al tevreden dat ik zo ver geraakt ben. Ik heb niets te verliezen en we zien wel wat er mogelijk is."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties