Van Duijvenbode lag enkele dagen wakker van uitschakeling op Grand Slam of Darts: "Totaal niet komen opdagen in die wedstrijd"

Dirk van Duijvenbode mag een ronde verder op de Players Championship Finals. De 30-jarige Nederlander versloeg in zijn openingswedstrijd Mickey Mansell met 6-5.

"Ik wist op voorhand dat het een heel lastige wedstrijd zou worden", opent Van Duijvenbode tegenover Dartsnieuws.com. "Ik heb in het verleden immers al vaak tegen hem gespeeld en het is geen leuke tegenstander, hij gooit traag en neemt dan ook nog eens zijn pijlen bijzonder traag uit het bord. Bij een 4-2 achterstand zag het er even slecht uit, maar net toen gooide ik enkele hoge finishes en die gaven me de boost die ik nodig had."

Van Duijvenbode had ook de nodige problemen met zijn pijlen. "De punten stonden scheef, daarom moest ik met een oud setje spelen dat ik nog bij had. Ik ga die nu ook blijven gebruiken voor de rest van het toernooi."

Grand Slam of Darts

Aubergenius kwam ook nog even terug op zijn uitschakeling in de achtste finales van de voorbije Grand Slam of Darts, waar hij met 10-4 verloor van Joe Cullen. "Daar heb ik echt moeite mee gehad. Ik ben totaal niet komen opdagen in die wedstrijd. Ik heb nog steeds geen idee hoe dat is kunnen gebeuren in zo'n belangrijke wedstrijd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties