"Met veel vertrouwen richting duel met Luke Humphries" - José de Sousa opent met sterke prestatie in Riesa

José de Sousa heeft zich dankzij een 6-3 overwinning tegen Cor Dekker geplaatst voor de tweede ronde van het International Darts Open.

De Sousa kende zijn tegenstander vooraf niet. "Maar Cor speelde verrassende goed", zegt hij. "Hij maakte het me niet makkelijk en ik had mijn beste niveau nodig om van hem te winnen."

"Deze prestatie (De Sousa haalde ruim 98 gemiddeld) geeft me veel vertrouwen voor het vervolg van dit toernooi. Ik kijk al uit naar mijn volgende wedstrijd, zeker met dit geweldig publiek."

De Sousa hoopt dan wel dat hij een minder trage start kent. "Het duurde vandaag even voor ik goed in mijn ritme kwam, zeker op de dubbels had ik wat moeite. Maar ik heb nooit getwijfeld en had er wel vertrouwen in dat het goed zou komen."

De 50-jarige Portugees neemt het in de tweede ronde op tegen regerend wereldkampioen Luke Humphries, die was vrijgesteld in de openingsronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties