Speelschema zaterdagmiddag op International Darts Open 2024 met onder meer Noppert tegen Van den Bergh

Zaterdagmiddag wordt begonnen met de tweede ronde op de German Darts Grand Prix in München. Onder meer Danny Noppert en Dimitri van den Bergh betreden het podium in de middagsessie.

De Nederlander en de Belg spelen zaterdagmiddag in de tweede ronde tegen elkaar. Voor Noppert wordt het zijn eerste wedstrijd dit toernooi. Als reekshoofd is 'The Freeze' direct toegelaten tot de tweede ronde. Van den Bergh wist in de eerste ronde gemakkelijk te winnen van Alexander Masek (6-2).

Volg de International Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

De middagsessie gaat van start met een duel tussen William O'Connor en Ross Smith, alvorens Damon Heta de strijd aan gaat met Callan Rydz. Voor Ryan Searle staat er een ontmoeting met Daryl Gurney op het programma.

Krzysztof Ratajski kruist de degens met Chris Dobey, en regerend Masters-kampioen Stephen Bunting speelt tegen Michael Unterbuchner. Één van de krakers van deze middag is de clash tussen Jonny Clayton en Nathan Aspinall, terwijl Michael Smith en Ritchie Edhouse de middagsessie afsluiten.

Speelschema International Darts Open 2024

Zaterdag 13 april

Tweede ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Ross Smith v William O'Connor

Damon Heta v Callan Rydz

Ryan Searle v Daryl Gurney

Krzysztof Ratajski v Chris Dobey

Danny Noppert v Dimitri van den Bergh

Stephen Bunting v Michael Unterbuchner

Jonny Clayton v Nathan Aspinall

Michael Smith v Ritchie Edhouse

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties