Meulenkamp en Kuivenhoven door naar vierde ronde UK Open

Ron Meulenkamp en Maik Kuivenhoven hebben zich geplaatst voor de vierde ronde van het UK Open. Voor vier andere Nederlanders is het avontuur ten einde.

Meulenkamp moest pas in de derde ronde een eerste keer in actie komen. The Bomb gooide meer dan honderd gemiddeld in zijn 6-2 zege tegen de Amerikaan Danny Baggish.

Ook Maik Kuivenhoven begon aan zijn toernooi in de derde ronde. De 33-jarige Nederlander versloeg de Ier John O'Shea met duidelijke 6-1 cijfers.

Vier andere Nederlanders waren minder succesvol. Jeffrey de Zwaan, die al enige tijd in een serieuze vormdip zit, ging na een spannende wedstrijd met 6-2 onderuit tegen Keane Barry. Danny Jansen verloor met 6-2 van Ricky Evans en Damian Mol ging met 6-3 ten onder tegen Steve West. Martijn Kleermaker ging met 6-5 onderuit tegen Jason Heaver. Ook voor de Belg Mike De Decker is het toernooi afgelopen na een 6-0 nederlaag tegen Ryan Joyce.

Later deze namiddag komen ook nog Raymond van Barneveld, Luc Peters, Geert Nentjes, Berry van Peer, Niels Zonneveld, Jermaine Wattimena, Jelle Klaasen en de Belgen Kim Huybrechts, Kenny Neyens en Brian Raman in actie in de derde ronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties