Meulenkamp kansloos ten onder tegen grandioze Michael Smith op WK Darts

Een uitstekend spelende Michael Smith heeft dinsdagavond op indrukwekkende wijze een einde gemaakt aan het toernooi van Ron Meulenkamp.

De Engelsman, drie jaar geleden verliezend finalist in Alexandra Palace, zegevierde met 3-0 in sets dankzij een gemiddelde van liefst 106.

De eerste set ging met 3-0 naar Bullyboy, na een 110 finish, 13-darter en een 14-darter. Smith denderde in de tweede set meteen door met een 95 finish en 68 check-out voor 2-0. Daarna slaagde Meulenkamp er eindelijk in om op het scorebord te komen, maar de Nederlander moest vervolgens toezien hoe zijn opponent de set binnenhaalde via dubbel 14.

Ook in de derde set kwam Meulenkamp er totaal niet aan te pas. Met drie goede legs, afsluitend met een 96 finish voor een 11-darter, gooide Smith het duel in het slot. Na de Kerst speelt Smith bij de laatste 32 tegen de winnaar uit het duel tussen Glen Durrant en William O'Connor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties