Van der Voort overtuigt niet, maar wel zonder setverlies naar laatste 32 op WK Darts

Vincent van der Voort heeft met een 3-0 overwinning op Adam Hunt de laatste 32 bereikt op het WK Darts in Londen.

De 46-jarige Nederlander speelde geen goede wedstrijd, maar zag dat zijn Engelse opponent het op de belangrijke momenten liet afweten.

Zo kwam Hunt in de eerste set op een 2-1 voorsprong, maar was hij daarna tweemaal niet binnen vijf beurten uit. De set ging vervolgens met 3-2 naar Van der Voort, die zijn vierde setpijl benutte.

In de tweede set kwam Hunt op een 2-0 voorsprong, maar opnieuw was The Hunter in daaropvolgende legs niet binnen vijftien pijlen uit en ging de set met 3-2 naar de Fast Vinnie.

De aanstaande zege van Van der Voort kwam daarna niet meer in gevaar, want de derde set ging met 3-0 naar de voormalig UK Open-finalist. In de laatste twee legs toonde hij nog wel zijn klasse. Allereerst door 106 uit te gooien en daarna 82 voor de wedstrijd. Van der Voort speelt na de Kerst in de derde ronde tegen de als vierde geplaatste James Wade.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties