Meulenkamp voelde wedstrijd uit handen glippen: 'Dan kom je er gewoon niet meer aan'

Ron Meulenkamp was lange tijd aan de winnende hand tegen Vincent van der Voort. Zijn landgenoot groeide echter steeds meer in de wedstrijd en pakte uiteindelijk een 3-2 zege.

"Ik vond mezelf scorend nog niet sterk in de eerste twee sets", zei Meulenkamp tegenover RTL7Darts. "Maar als je dat goed kunt maken met je finishes. Daarmee win je wedstrijden."

Ondanks de coulante voorsprong was The Bomb dus ontevreden. "Ik dacht: als die eerste pijl maar goed zit, dan komt het wel goed. Maar dat kwam maar niet."

Van der Voort kwam beter in de wedstrijd en maakte er 2-2 van. "Dan wordt het alles of niets", vervolgde Meulenkamp. "Het was zijn set en dan kom je er gewoon niet meer aan."

De analyserende Meulenkamp bleef kritisch doorpraten over zijn eerste pijl, die volgens hem telkens niet op de goede plek viel. "Gooi nou eens een triple met die eerste pijl. Scores als 134 of 140 zijn lekker, maar ik ben gewend meer 180ers te gooien. Als dat niet lukt voelt dat niet goed."

Lees meer over:
PDC Ron Meulenkamp WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties