Michael van Gerwen geniet met familie van bezoek aan Disneyland Parijs

Michael van Gerwen verblijft momenteel in Disneyland Parijs om daar wat dagen door te brengen met zijn gezin. Op Instagram plaatste 'Mighty Mike' zondagmiddag wat plaatjes van het bezoek aan het pretpark, waar vooral de kinderen van Van Gerwen de tijd van hun leven leken te hebben.

Van Gerwen kondigde het bezoek aan Disneyland Parijs donderdagavond al aan, nadat hij in Berlijn de tweede weektitel had veroverd in de Premier League Darts. De 34-jarige Nederlander reisde daarna zo snel mogelijk terug naar zijn woonplaats Vlijmen, zodat hij vrijdagmiddag al naar Frankrijk kon vertrekken.

Op één van de gepubliceerde foto's poseert Van Gerwen met zijn gezin bij het herkenbare sprookjeskasteel van Disneyland Parijs. Op andere foto's is te zien hoe de kinderen van de drievoudig wereldkampioen poseren met Mickey Mouse en een Disney-prinses.

Door het bezoek van Van Gerwen aan Disneyland is de nummer twee van de wereld op maandag en dinsdag niet aanwezig bij de eerste Players Championship-toernooien van het seizoen. Donderdag wordt hij in het Schotse Glasgow verwacht voor de derde speelronde van de Premier League Darts.

Lees meer over:
PDC Michael van Gerwen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties