Michael van Gerwen op recordjacht in Exeter: ''Wil de mensen laten zien wat ik kan''

Michael van Gerwen gaat donderdagavond in Exeter op jacht naar een nooit eerder vertoonde vierde achtereenvolgende weektitel in de Premier League Darts.

Nadat Van Gerwen tijdens de eerste speelronde in Cardiff in de eerste ronde werd uitgeschakeld, won hij de daaropvolgende speelrondes in Berlijn, Glasgow en Newcastle.

Volg de Premier League Darts 2024 via onze LIVE SCORE!

Vorig jaar wisten Van Gerwen en Michael Smith allebei al eens drie weektitels op rij te veroveren. Een vierde weektitel op rij lukte nog niemand. 'Mighty Mike' gaat donderdagavond dus proberen zijn reeks vol te houden, te beginnen met een clash tegen wereldkampioen Luke Humphries.

"Ik heb een goede reeks, maar er is nog een lange weg te gaan," benadrukt de regerend en zevenvoudig Premier League-kampioen. "Ik ga mezelf geen doelen stellen. Vorig jaar deed ik dat wel en daar heb ik mezelf geen plezier mee gedaan.''

Van Gerwen is vastbesloten om dit jaar niet gemakzuchtig te worden. "Ik werd te ontspannen, dus ik moet ervoor zorgen dat ik het dit jaar anders doe. Je moet ervoor zorgen dat je leert van je fouten, dus ik ga het gewoon van week tot week bekijken. Mijn spel is er en mijn zelfvertrouwen is geweldig. Ik wil vechten, ik wil presteren en ik wil mensen laten zien wat ik kan'', aldus de drievoudig wereldkampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties