"Mijn moeder heeft zijn vrouw en kinderen nooit bedreigd" - Mike De Decker reageert op uitlatingen van Kim Huybrechts

De Belgische dartswereld stond dinsdag even op zijn kop toen de details uitlekten over de ruzie tussen Kim Huybrechts enerzijds en Dimitri Van den Bergh en Mike De Decker anderzijds. Die laatste is niet helemaal akkoord met de uitleg van Huybrechts.

Over de ruzie met De Decker zei Huybrechts het volgende: “Mijn vrouw had een post online gezet, waarin ze aangaf teleurgesteld te zijn omdat Mike achter mijn rug om dingen had gezegd op de Tour die me ter oren gekomen waren. Ik had hem daar niet op aangesproken toen, omdat ik net de confrontatie uit de weg wou gaan. (lacht cynisch) Daarop heeft iemand uit Mike zijn gezin naar mijn vrouw gebeld, met bedreigingen, ook richting mijn kinderen."

"Als vader wil je je gezin altijd beschermen, zeker als je zo’n dingen hoort. Dan knapt er iets bij mij. Ik mocht nooit zo reageren, daarvoor ben ik terecht op de vingers getikt. Maar als het om mijn gezin gaat ben ik nogal gevoelig.”

De Decker reageerde tegenover VTM op de beschuldigingen. “Wat Huybrechts zegt, klopt grotendeels. Maar één ding is niet juist. Mijn moeder heeft Dana (vrouw van Huybrechts) en de kinderen niet bedreigd. Ze heeft wel gezegd dat, als hij niet oplet, er mogelijk acties zullen komen. Maar zijn gezin is niet bedreigd geweest. Dat Kim op die manier een draai geeft aan zijn verhaal is jammer. En niet fair.”

“Een leuke situatie is dit allerminst. Je bent al met niet veel Belgen in de dartswereld. En dan komen we nog niet overeen ook. We zien elkaar elke week, maar we mijden elkaar. Neen, dit zal nooit meer goed komen. We zeggen niets tegen elkaar, en dat is oké.”

Toch wil De Decker er niet al te lang bij blijven stilstaan. “Ik trek er mij eerlijk gezegd niet veel van aan. Ik startte het jaar heel goed en ben op niveau. Daar trek ik me aan op.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties