Speelschema Premier League Darts 2024: Van Gerwen opent avond in Exeter tegen wereldkampioen Humphries

Traditiegetrouw wordt de speelronde van de Premier League Darts voorafgaand aan de UK Open gespeeld in het Engelse Exeter. Daar zijn de topdarters donderdagavond voor de vijfde speelronde van de prestigieuze dartscompetitie.

De avond wordt in gang gezet met een absoluut topaffiche tussen Premier League-koploper Michael van Gerwen en de regerend wereldkampioen Luke Humphries. Het is een herhaling van de weekfinale van twee weken terug in Glasgow, toen trok Van Gerwen met 6-5 aan het langste eind.

Volg de Premier League Darts 2024 via onze LIVE SCORE!

Daarna is er een kelderkraker tussen Nathan Aspinall en Peter Wright, de twee laagst geklasseerde spelers in de Premier League. Aspinall wist vorige week in Newcastle eindelijk zijn eerste punten te pakken, terwijl Wright nog altijd als enige speler puntloos is.

In de derde wedstrijd van de avond staan Gerwyn Price en Rob Cross tegenover elkaar, zij zijn momenteel de nummers zes en vier van de ranglijst in de Premier League. De laatste kwartfinale gaat tussen tienersensatie Luke Littler en oud-wereldkampioen Michael Smith. Zoals gewoonlijk worden later op de avond de halve finales en finale gespeeld.

Speelschema Premier League Darts 2024 

Vijfde speelronde - Westpoint Exeter

Donderdag 29 februari

Kwartfinale

Luke Humphries v Michael van Gerwen

Nathan Aspinall v Peter Wright

Gerwyn Price v Rob Cross

Luke Littler v Michael Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties