Mitchell heeft lovende woorden voor de overleden Fordham: 'Zijn karakter was nog veel groter dan de mens zelf'

Op 15 juli moest de dartswereld afscheid nemen van Andy Fordham. Scott Mitchell noemt het een zwarte dag voor de dartssport.

"Ik kreeg het nieuws van zijn overlijden te horen toen ik aan het werken was op mijn boerderij. Andy's vrouw Jenny belde me op om het droevige nieuws te melden. Andy en ik hadden een heel goede band, we zijn ook vaak samen naar toernooien afgereisd", aldus Mitchell bij Online Darts.

Mitchell heeft niets dan lovende woorden over zijn overleden vriend. "Andy had een ongelooflijk gevoel voor humor. Hij was een grote, stevige kerel, maar zijn karakter was nog veel groter dan de mens zelf. Hij zal ontzettend hard gemist worden."

Levensles

'Scotty Dog' onthoudt ook iets belangrijk. "Andy's overlijden moet een les zijn om beter zorg te dragen voor ons lichaam. Een gezond lichaam is immers hard nodig om mee te draaien op de drukke PDC-kalender."

Lees meer over:
PDC Scott Mitchell Andy Fordham

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties