Nederlanders presteren sterk in tweede ronde UK Open, alleen Hendriks en van der Velde gaan onderuit

Op de UK Open zijn intussen alle wedstrijden van de tweede ronde afgewerkt. Nadat u eerder al kon lezen dat Jelle Klaasen, Berry van Peer en Geert Nentjes zich wisten te plaatsen voor de volgende ronde, viel er nog meer Nederlands succes te noteren.

Niels Zonneveld had het niet onder de markt tegen de Welshman Jon Worsley, maar wist uiteindelijk toch met 6-5 het laken naar zich toe te trekken. Zonneveld neemt het in de derde ronde in een Nederlands onderonsje op tegen Berry van Peer.

Veel Nederlands succes

Luc Peters, die vorig jaar bij zijn debuut in de openingsronde strandde, nam vlot met 6-2 de maat van de Belg Geert De Vos en treft nu Kim Huybrechts. Ook Danny Jansen mag zijn ticket voor de derde ronde boeken, de 19-jarige Nederlandse debutant versloeg voormalig BDO-wereldkampioen Scott Mitchell met 6-4 en mag het nu opnemen tegen Ricky Evans. Ook Damian Mol blijft uitstekend op dreef en won met 6-3 van John Brown, Mol neemt het in de derde ronde op tegen een andere Engelsman, Steve West.

Voor Jimmy Hendriks zit de UK Open erop, hij ging met 6-4 onderuit tegen de Belg Kenny Neyens. Met Jurjen van der Velde sneuvelde nog een tweede Nederlander in de tweede ronde, hij ging met 6-3 onderuit tegen de Welshman Jim Williams. Ook voor de Nederlandse Amerikaan Jules van Dongen was de tweede ronde het eindstation na een 6-3 nederlaag tegen Connor Scutt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties