Nederlandse topdarters kunnen tijdens WK Darts beschikken over eigen taxi in Londen

Spelers die deel uitmaken van Team TOTO Dart Kings kunnen tijdens het WK Darts gebruik maken van een eigen taxi. Een speciaal ontworpen taxi zal de spelers overal heen begeleiden.

Team TOTO Dart Kings is een professioneel dartteam bestaande uit de Nederlandse spelers Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert, Gian van Veen en Vincent van der Voort. De eerste vijf spelers hebben zich geplaatst voor het komende WK Darts. Van der Voort lukte het niet om kwalificatie af te dwingen voor het toernooi in Londen.

Het team richt zich ook op het mentale aspect van de sport en ondersteunt elkaar om op alle vlakken beter te worden. Momenteel zijn er een voedingsdeskundige, osteopaat, mental coach, kok, orthomoleculaire arts en een haptonoom verbonden aan het team.

Tijdens het WK Darts heeft teamsponsor TOTO een huis gehuurd op vijf minuten loopafstand van het spelershotel. In dit huis hebben de spelers de ruimte om tot rust te komen, te trainen en kunnen zij daar eten. Een ingehuurde chefkok bereidt het ontbijt, de lunch en het diner voor de spelers voor.

Daarnaast is er dus een taxi beschikbaar voor de spelers. Van Gerwen, Van Barneveld, Van Duijvenbode, Noppert en Van Veen kunnen deze taxi gebruiken om naar Alexandra Palace af te reizen of bijvoorbeeld om de stad Londen te bezichtigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties