Nederlandse wildcards voor World Series of Darts Finals bekendgemaakt

Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert, Vincent van der Voort en Jeffrey de Zwaan hebben van de PDC een wildcard gekregen om deel te nemen aan de World Series of Darts Finals.

De PDC had eerder al aangekondigd dat er naast Michael van Gerwen nog vier Nederlandse spelers werden uitgenodigd voor het toernooi in AFAS Live in Amsterdam van 29 tot en met 31 oktober.

Toen werd ook bekend dat Gerwyn Price, Peter Wright, Michael van Gerwen, Dimitri van den Bergh, Gary Anderson, Nathan Aspinall, Jonny Clayton, Fallon Sherrock en Madars Razma een invitatie hadden gekregen.

Razma behoort tot de vier internationale qualifiers. Deze groep is nu aangevuld met Krzysztof Ratajski, Gabriel Clemens en John Henderson. Tevens zijn James Wade, José de Sousa, Michael Smith en Dave Chisnall op basis van hun positie op de wereldranglijst uitgenodigd.

De vier resterende startplekken werden op 18 oktober middels een kwalificatietoernooi verdeeld. Onder meer Raymond van Barneveld, Jermaine Wattimena, Martijn Kleermaker en Ron Meulenkamp gaan hier een poging doen zich te plaatsen voor de World Series of Darts Finals.

Deelnemersveld World Series of Darts Finals

Uitgenodigde spelers

Gerwyn Price

Peter Wright

Michael van Gerwen

Dimitri Van den Bergh

Gary Anderson

Nathan Aspinall

Jonny Clayton

Fallon Sherrock

Startplekken via PDC Order of Merit

James Wade

Jose de Sousa

Michael Smith

Dave Chisnall

Wildcards internationale spelers

Madars Razma

Krzysztof Ratajski

Gabriel Clemens

John Henderson

Wildcards Nederlandse spelers

Dirk van Duijvenbode

Danny Noppert

Vincent van der Voort

Jeffrey de Zwaan

Tour Card Holder Qualifiers

(4x, kwalificatietoernooi op 18 oktober)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties