Negen spelers staan dit weekend voor hun debuut op de Players Championship Finals

De Players Championship Finals staat dit weekend op het programma in Minehead. De 64 beste spelers van het vloerseizoen mogen meedoen aan het laatste major-toernooi voorafgaand aan het WK Darts.

Negen spelers gaan voor het eerst in hun carrière hun opwachting maken op de Players Championship Finals. Van deze spelers heeft Radek Szaganski de hoogst geplaatste status verworven. Dankzij het winnen van één van de Players Championship-toernooien is de Pool als 26ste geplaatst op de Players Championship Finals.

Daarnaast maken ook Connor Scutt, Richard Veenstra, Mario Vandenbogaerde, Chris Landman, Daniel Klose, Lee Evans, Jules van Dongen en Dylan Slevin hun debuut op dit toernooi. Slevin had zich eigenlijk net niet geplaatst voor de Players Championship Finals, maar mag toch meedoen omdat Danny Noppert zich heeft teruggetrokken. De vriendin van Noppert staat op het punt van bevallen.

Debutanten op Players Championship Finals

Radek Szaganski

Connor Scutt

Richard Veenstra

Mario Vandenbogaerde

Chris Landman

Daniel Klose

Lee Evans

Jules van Dongen

Dylan Slevin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties