Niet iedereen blijkt fan van 'Dancing Dimi': "Weet niet of mijn maag dit elke donderdag aankan"

Dimitri Van den Bergh en zijn bijhorend dansje, ze lijken onafscheidelijk en maken de Belg ook een graag geziene speler bij het publiek. Maar toch blijkt hij niet bij iedereen even populair te zijn.

De keuze voor Van den Bergh in de Premier League wekte de nodige controverse op, zo werd hij verkozen boven onder meer Joe Cullen en Luke Humphries. Op sociale media doken ook enkele afkeurende reacties op, nadat Van den Bergh met zijn kenmerkende dansje het podium betrad. "Dit wordt heel vervelend, heel snel. Ik weet niet of mijn maag dit elke donderdag aankan", schreef iemand op Twitter.

Iemand anders schreef: "Zijn dansje is de enige reden dat hij is uitgenodigd voor de Premier League."

'The Dreammaker' liet het alvast allerminst aan zijn hart komen en gaf de criticasters lik op stuk met een sterke prestatie op de openingsavond in Belfast. Hij klopte in de kwartfinales Jonny Clayton en moest vervolgens slechts nipt het onderspit delven tegen Michael van Gerwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties