Nieuwe manager Van Barneveld duldt geen gezeik: 'Bij negatieve, irritante interviews met dat eeuwige gezeur stopt het meteen'

Ben de Kok wordt de nieuwe manager van Raymond van Barneveld. Hij heeft naar eigen zeggen lang getwijfeld maar doet het voor 50% uit vriendschap en voor de andere helft uit andere redenen.

De Kok was eerder al tweemaal manager van Barney. "Dit wordt de derde en hopelijk ook laatste keer. Ik heb hierover lang moeten nadenken. Raymond kan soms een verschrikkelijke zeurpiet en bijzonder negatief persoon zijn, daar heb ik het heel moeilijk mee. Waarom ik het dan toch doe? Voor 50% uit vriendschap en voor de andere 50% omdat hij toch een vriend van me blijft en eigenlijk op zich wel een goed mens is. Maar vooral omdat hij heeft aangegeven nu veel beter in zijn vel te zitten dan de laatste jaren", aldus de Kok bij RTL 7.

Keihard trainen

"Ik heb eerder ook Jeffrey De Zwaan onder mijn hoede genomen", vervolgt de Kok. "Jeffrey is ook een vrij lui persoon. Sinds hij bij mij onder contract staat moet hij elke morgen vroeg opstaan om te gaan fitnessen en nadien keihard trainen. Dat is nu ook zo met Raymond besproken, alleen als hij zich daaraan houdt kan het werken. Ze zullen ook filmpjes moeten doorsturen waardoor ik kan controleren of ze het serieus aanpakken. En wees maar zeker dat ik die filmpjes nauwkeurig zal bestuderen zodat ze geen twee keer hetzelfde doorsturen. Bovendien zal het voor Jeffrey ook een goeie trainingspartner zijn."

Gedaan met negatieve interviews

De Kok heeft met Bengi een goed draaiend bedrijf en een bijzonder druk leven. "Ik doe dit niet voor het geld maar om hem te brengen waar ik wil. Indien hij echter opnieuw superslechte, irritante interviews gaat geven waarin hij zichzelf naar beneden haalt stopt het meteen. Bovendien wil ik geen gezeur meer horen over diabetes of over zijn ogen, geen excuses meer maar gewoon keihard werken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties