Noord-Ierland imponeert ondanks slechte voorbereiding: 'Door het brandalarm nochtans amper geslapen'

Noord-Ierland heeft zich met speels gemak geplaatst voor de kwartfinales op de World Cup of Darts. Brendan Dolan en Daryl Gurney versloegen in de tweede ronde Portugal met 2-0.

In de eerste ronde overleefde Noord-Ierland nog verschillende matchdarts tegen Hong Kong. "Ik ben opgelucht dat het vandaag veel vlotter liep. Vandaag was de druk ook een stukje minder groot omdat er ook singles op het programma stonden. Ik ben alvast tevreden over mijn vorm, vorig jaar heb ik wat problemen gehad maar sinds begin dit jaar behaal ik opnieuw heel goede resultaten", aldus Dolan bij Online Darts.

Portugal koos ervoor om José de Sousa pas als tweede te laten spelen. "Ik was verrast toen ik dat hoorde, ik had nochtans vertrouwen om hem te verslaan", aldus Dolan, die in de eerste single won van José Marques.

Brandalarm

Ook Gurney bewees in topvorm te verkeren door de Sousa zonder legwinst achter te laten. "Ik had nochtans bijzonder slecht geslapen, midden in de nacht ging immers het brandalarm af en nadien heb ik geen oog meer dicht gedaan. Maar als ik altijd zo goed speel als vandaag neem ik dat er graag bij", lacht de 35-jarige Noord-Ier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties