Noppert door naar laatste zestien in Zwolle: 'Wil revanche nemen tegen Wright'

Danny Noppert overleefde een echte thriller in de tweede ronde van het Dutch Darts Championship. The Freeze won na een bijzonder spannende wedstrijd met 6-5 van Martin Schindler.

"Dit is toch wel een opluchting", opent Noppert tegenover TOTO Dart Kings. "Het was de hele wedstrijd een kwestie van de legs te winnen waarin je zelf mocht beginnen, en dat heb ik heel goed gedaan. Martin bleef maar aanklampen en nadat ik enkele matchdarts miste had ik wel wat zenuwen. Gelukkig kon ik het alsnog afmaken, ik wou in eigen land immers dolgraag winnen."

Revanche

Bij de laatste zestien mag Noppert het opnemen tegen Peter Wright, die in de tweede ronde afrekende met Jermaine Wattimena. "Vorige week kreeg ik in de kwartfinales van de European Darts Grand Prix nog een pak slaag van hem (6-1). Wees dus maar zeker dat ik erop gebrand ben om dit weekend revanche te nemen", lacht Noppert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties