Van Gerwen wint beladen duel met Klaasen: 'Spierballen getoond en laten zien wat ik waard ben'

Michael van Gerwen blijft op koers voor de eindzege op het Dutch Darts Championship. Mighty Mike versloeg in de tweede ronde Jelle Klaasen met 6-2.

Van Gerwen imponeerde met een gemiddelde van bijna 105. "Bij het ingooien voelde ik me nochtans niet zo lekker. Ik ging ook met wat zenuwen de wedstrijd in, iedereen kent immers mijn verleden met Jelle. Maar dan is het belangrijk dat je wel je beste pijlen laat zien. En dat heb ik ook gedaan, ik heb bij de start van de wedstrijd meteen spierballen getoond en laten zien wat ik waard ben", aldus Van Gerwen tegenover TOTO Dart Kings.

Extra speciaal

"Dit zijn korte partijtjes, dan is het belangrijk dat je weinig fouten maakt en je kansen zeker benut", vervolgt Van Gerwen. "Ik ben dan ook fier op mezelf dat ik zo goed gepresteerd heb. Het was bovendien extra speciaal omdat mijn dochter in de zaal zat."

In de volgende ronde neemt Van Gerwen het op tegen Callan Rydz. "Callan is een zeer goede speler, maar ik heb zeker geen schrik van hem. Ik voel me momenteel bijzonder lekker en heb het gevoel dat er nog veel meer in het vat zit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties