Noppert en Van Duijvenbode verliezen op German Darts Open

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert zijn er allebei niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finales op de German Darts Open. De twee Nederlanders werden zondagavond bij de laatste acht uitgeschakeld.

Noppert moest in de kwartfinales zijn meerdere erkennen in Krzysztof Ratajski. Noppert keek tegen Ratajski al vlot tegen een 4-0 achterstand aan, maar wist vervolgens de achterstand te halveren. Ratajski maakte daarna 5-2 met een 12-darter, alvorens Noppert zijn derde leg greep via een 13-darter. Het bleek tevergeefs, want Ratajski stelde daarna de winst veilig via dubbel 16.

Van Duijvenbode liet zich na een kansrijke positie toch nog verschalken door Josh Rock. De Westlander stond 5-2 voor, maar kon zijn matchdarts in de negende en tiende leg niet benutten. Rock keerde terug tot 5-5 en trok de beslissende leg met een 12-darter naar zich toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties