Noppert plaatst zich voor zijn eerste ranking major-finale

Danny Noppert gaat het opnemen tegen Michael Smith in de finale van de UK Open. De Fries won in de halve eindstrijd na een moeizame partij van William O'Connor.

Noppert begon matig aan de wedstrijd en zag O'Connor een 5-1 voorsprong pakken. O'Connor verzuimde de voorsprong uit te bouwen en zag Noppert terugkomen tot 6-5. In de zestiende leg leverde The Magpie ook zijn tweede break in, na een 25 check-out van Noppert voor 8-8.

De Nederlander nam de voorsprong over met een 72 finish en kwam in de negentiende leg op één leg van de zege met een 15-darter. O'Connor mocht de twintigste leg beginnen, maar slaagde er niet in om een beslissende leg te forceren. Noppert gooide 80 uit en bereikte daardoor de finale op de UK Open. The Freeze stond eerder in de finale van de World Series Finals, maar dat televisietoernooi telt niet mee voor de wereldranglijst.

Lees meer over:
PDC Danny Noppert UK Open

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties