Nordic Darts Masters toegevoegd aan line-up voor World Series-toernooien in 2024

De Nordic Darts Masters staat in 2024 voor het vierde opeenvolgende jaar op de PDC-kalender. Het World Series-toernooi zal opnieuw plaatsvinden in de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Het evenement werd in 2021 voor het eerst gespeeld. Toen ging de eindzege naar Michael van Gerwen, die de verrassende finaliste Fallon Sherrock versloeg in de eindstrijd. Dimitri van den Bergh won het toernooi in 2022, terwijl Peter Wright in 2023 de beste was op de Nordic Darts Masters.

De Nordic Darts Masters werd in 2023 in de maand januari afgewerkt. In 2024 zal het World Series-toernooi gehouden worden in de maand juni. De PDC komt later met de exacte speeldata.

Inmiddels zijn er nu zes World Series-toernooien aangekondigd voor 2024. De reeds aangekondigde reguliere toernooien vinden plaats in Nederland (Den Bosch), Bahrain (Sakhir), Verenigde Staten (New York), Denemarken (Kopenhagen) en Polen (Warschau). De World Series Finals vinden van 13 tot en met 15 september plaats in de AFAS Live in Amsterdam. Mogelijk worden er nog twee reguliere World Series-toernooien in Australië en Nieuw-Zeeland toegevoegd aan de planning.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties