O'Connor heeft sudden-death leg nodig voor zege op Lauby

William O'Connor heeft voor het vierde opeenvolgende jaar de tweede ronde op het WK Darts bereikt. Met een nipte zege op Danny Lauby dwong The Magpie een tweede ronde wedstrijd tegen Glen Durrant af.

De eerste set ging met 3-1 naar O'Connor, nadat de Ier onder meer een 11-darter wist te gooien. Ook de tweede set ging met 3-1 naar O'Connor, die ondertussen een gemiddelde van ruim boven de 105 stond te gooien.

Dat niveau wist de Ierse darter niet langer vol te houden en dat gaf Lauby de gelegenheid om de derde set met 3-1 naar zich toe te trekken.

De Amerikaan gaf in het begin van de vierde set echter meteen zijn eigen leg af na een 17-darter van O'Connor, die daarna op één leg van de overwinning kwam met een 84 finish. Echter pakte Lauby daarna drie legs op rij en was er een beslissende set nodig.

Ook die set ging over de volle vijf legs, waardoor er voor het eerst tijdens dit WK Darts een sudden-death leg nodig was. Nadat Lauby zijn matchdart op dubbel 18 miste, pakte O'Connor de winst en daarmee het ticket voor de tweede ronde.

Lees meer over:
PDC William O'Connor WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties