Barstow had zich goed ingesteld op bijzondere tegenstander: 'Gelukkig had hij weinig reden tot juichen'

Chas Barstow haalde donderdagmiddag de tweede ronde op het WK Darts door in zijn eerste partij met 3-1 te winnen van John Norman Jnr.

Met een gemiddelde van 93 kon Barstow terugkijken op een uitstekend debuut. ''Ik wist snel in mijn spel te komen. In het begin had ik wel wat last van zenuwen, maar daar kon ik snel afstand van nemen'', zo blikte hij na afloop terug op zijn eerste WK-optreden.

Tegenstander Norman Jnr was geen complete onbekende voor Barstow. De Canadees deed enkele jaren geleden mee aan de World Cup of Darts, en baarde daar vooral opzien met zijn opmerkelijke gejuich. Barstow had zich dan ook ingesteld op de rare gedragingen van Norman Jnr.

''Gelukkig had hij ook weinig reden tot juichen, dus uiteindelijk viel dat wel mee. Het is een aardige jongen. Ik had me er op ingesteld, maar ik wist hem al snel de mond te snoeren.''

Zaterdagavond speelt de Engelsman in de tweede ronde tegen titelfavoriet Michael van Gerwen. ''Ik kijk er naar uit. De atmosfeer gaat geweldig zijn'', aldus Barstow.

Lees meer over:
PDC WK Darts Chas Barstow

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties