Ontketende Gerwyn Price met 112 gemiddeld naar kwartfinale op German Darts Grand Prix

Gerwyn Price is op fenomenale wijze doorgedrongen tot de kwartfinales op de German Darts Grand Prix. 'The Iceman' liet Ryan Searle met 6-0 kansloos en wierp hierbij een gemiddelde van 112.73, zijn hoogste gemiddelde ooit op de Euro Tour.

Price brak Searle in de eerste leg met een 12-darter en verdubbelde de voorsprong met een 13-darter. Een tweede break volgde in de derde leg met een 11-darter, nadat hij die leg twee 180-scores wist te gooien.

Volg de German Darts Grand Prix 2024 via onze LIVE SCORE!

Pas in de vierde leg kreeg Searle zijn eerste kans op de dubbel, maar tops werd gemist. Price kon daarna met een 16-darter alsnog op 4-0 komen. In de vijfde leg slaagde Searle er opnieuw niet in om de dubbel 20 te raken, waarna Price er 5-0 van maakte met een 14-darter. Daarna sloot de Welshman af met een 14-darter.

Price gaat het maandagavond in de kwartfinales opnemen tegen voormalig jeugdwereldkampioen Josh Rock, die oud-wereldkampioen Michael Smith in de derde ronde wist te vloeren.

De eerste vier legs uit de partij tussen Rock en Smith eindigden allemaal in een break. In de vijfde leg was Rock de eerste speler die zijn eigen leg kon houden. De daaropvolgende legs gingen juist met de darts mee, totdat Smith in de tiende leg een kans op tops miste voor 5-5. Daarna vond Rock de dubbel 5 om de eindstand op 6-4 te zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties