Danny Noppert verslaat oud-wereldkampioen in München; Luke Humphries maakt indruk met gemiddelde van 111

Danny Noppert heeft zich bij de laatste acht geschaard op de German Darts Grand Prix in München. 'The Freeze' boekte een mooie 6-2 overwinning op Rob Cross in de derde ronde.

Noppert profiteerde in de eerste leg van twee gemiste dubbels van Cross en brak zijn opponent met een 16-darter. Met een 13-darter werd de voorsprong vervolgens verdubbeld, waarna de darter uit Joure in de vijfde leg opnieuw een break plaatste met een 16-darter.

Volg de German Darts Grand Prix 2024 via onze LIVE SCORE!

De Nederlander kwam daarna op 5-1 met een 11-darter, alvorens Cross met een 18-darter nog een leg kon bijschrijven. In de achtste leg maakte Noppert via een 16-darter een einde aan de wedstrijd.

Luke Humphries wordt maandagavond de tegenstander van Noppert in de kwartfinales. Humphries maakte opnieuw indruk op de German Darts Grand Prix, nadat hij zondag al een moyenne van 108.68 had gegooid tegen Luke Woodhouse (6-3).

In de derde ronde tegen Ryan Joyce deed Humphries daar nog een schepje bovenop en werd het 6-2 dankzij een gemiddelde van 111.63. Humphries kwam tot onder meer een 12-darter en twee 13-darters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties