Ook Rodriguez vertrekt bij BULL'S en tekent elders nieuw contract

De Duitse fabrikant BULL'S Darts heeft opnieuw één van zijn toonaangevende spelers verloren. Rowby-John Rodriguez besloot na een jarenlange samenwerking zijn heil elders te zoeken. In de afgelopen weken vertrokken ook Mensur Suljovic en Ross Smith bij BULL'S.

De Oostenrijker, met van oorsprong Filipijnse roots, heeft een contract getekend bij het Nieuw-Zeelandse merk Shot Darts. Rodriguez legt op de website van Shot Darts uit waarom hij deze stap heeft gezet.

''Vanaf het begin heeft Shot interesse getoond in mijn privéleven en dartscarrière. Dat is ook terug te zien op de manier hoe zij de nieuwe pijlen en verpakking (voor verkoop van de pijlen, red.) hebben gemaakt. De nieuwe pijl is geheel naar mijn wens gemaakt. Ze hebben goed geluisterd naar mijn suggesties en hebben hun unieke stempel toegevoegd om de pijl perfect te maken voor mijn worp. Ik wil Shot graag bedanken voor hun vertrouwen en ik zal dat vertrouwen niet teleurstellen'', zo laat 'Little John' weten.

Lees meer over:
PDC Rowby-John Rodriguez

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties