Opvallend: familie Smith vertegenwoordigde afgelopen weekend Engeland in twee sporten

Michael Smith was afgelopen weekend actief op de World Cup of Darts met het Engelse team. Ook zijn nicht Paige Travis vertegenwoordigde die dag de Engelse nationale ploeg.

Travis deed dat in het rugby, waar ze met de Engelse nationale ploeg een oefenwedstrijd won van Frankrijk. "Ze heeft in clubverband geweldig gespeeld voor St Helens, en ze is nu de caps voor Engeland aan het verzamelen. "Mijn vrouw is afgelopen weekend samen met de kinderen naar de wedstrijd gaan kijken. Ik werd voortdurend op hoogte gehouden. Ze hebben er echt van genoten", zegt Smith.

Trotse dag

"Omdat ik ook mijn land vertegenwoordigde, was het een trotse dag voor de familie", vervolgt Bullyboy. "Paige doet het geweldig. Ik denk dat ze ook naar het WK gaat, zo goed is ze."

Smith mocht afgelopen weekend ook zijn land vertegenwoordigen. "Alleen al het aantrekken van een shirt van je land is onwerkelijk. Je wil absoluut winnen en doen waar je goed in bent, en dat doen we allebei."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties